La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

La decisió que pren Risto Mejide, relacionada amb la seva nòvia, que aviat s'emetrà per televisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català de Telecinco, Risto Mejide, ha pres una decisió de la qual ha informat a través de les xarxes socials durant el matí del dilluns 27 de març.

Què sabem? Des de fa dies Risto Mejide està en boca de tothom. El motiu no és altre que la relació que manté amb una jove noia de 27 anys, de València, i totes les crítiques que en aquests últims dies està rebent per sortir sempre amb dones molt més petites que ell.

Què ha passat? A través del seu compte d'Instagram, en una de les moltes històries que ha publicat, ha anunciat la dràstica decisió que ha pres sobre la seva relació amb Natalia, de 27 anys, i les crítiques que està rebent. Una decisió que té a veure amb la televisió i que pròximament es podrà veure. Risto Mejide està rodant el programa Chester, on fa entrevistes a persones destacades del panorama social. Doncs bé, el català, davant les crítiques que rep per sortir amb dones més petites que ell, ha decidit rodar un programa especial de Chester, on entrevistarà a parelles que, com ell, també es porten una gran diferència d'edat.

A més: Unes crítiques, sobre la diferencia d'edat, que han anat a més després que la setmana passada Risto Mejide fes la primera aparició pública amb la seva parella, en un acte que es va celebrar a Madrid. Un acte on Risto Mejide va presentar el seu últim llibre davant dels mitjans de comunicació i la seva nòvia Natalia, tot i voler ser anònima, va fer acte de presència. La jove, que es va endur l'atenció de tothom, va lluir un bonic conjunt color vainilla format per uns pantalons i una americana.

Per acabar: Risto Mejide, en el seu compte d'Instagram, no només ha anunciat que farà un programa especial del Chester per parlar de parelles que es porten molts anys. També ha publicat un escrit destacant totes les qualitats que té la seva nova nòvia, i ha aprofitat per demanar a tothom que els deixin en pau. "Farmacèutica adjunta. Graduada en Farmàcia, Ortopèdia, Nutrició i Dietètica. Guitarra clàssica en el conservatori. Màster en professorat. Autosuficient, emancipada i econòmicament independent des de fa anys. Mare responsable de Kairo, un Shiba Inu preciós. I ja posats amb aquest talent per la il·lustració", escriu Risto Mejide mentre mostra un dibuix a mà que ha Natalia ha fet d'ell. "Estimeu més i deixeu de molestar. Nosaltres a la nostra", conclou.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió